m install
petlinii
nello construct

Vezi ce film rulează sâmbătă la Salina Turda!

floris

Sambata, 22.09.2018, incepand cu ora 13.00 in amfiteatrul minei Rudolf din Salina Turda va fi proiectat un nou film: Daliborek și lumea lui albă

Daliborek este un vopsitor industrial, de aproape 40 de ani, ce încă locuiește cu mama lui, Vera. Este regizor amator de filme horror, compune cântece furioase, îi place să se joace pe PlayStation și să stea pe Facebook. Și îl admiră pe Adolf Hitler. Planul lui de a avea o relație serioasă cu o femeie nu s-a concretizat încă. 

Documentaristul ceh, Vít Klusák realizează un portret stilizat al unui neo-nazist blând din Prostějov, Republica Cehă. În ciuda faptului că nu poate să facă rău nimănui, sunt multe lucruri pe care nu le suportă: slujba lui, rromii, evreii, refugiații, homosexualii, pe Merkel, paianjenii și dentiștii. Noul prieten al mamei lui, Vladimir, îl irită deasemenea, în ciuda tentativelor sale de solidarizare manifestate prin exprimări de genul ”Aș transforma țiganii în asfalt”. Își urăște propria viață, dar nu știe cum să o schimbe. Absurdă, corosivă și relaxantă în egală măsură această tragicomedie investighează viziunea radicală a cehilor obișnuiți și decenți.

Intrarea la film e gratuita.

Proiectie finantata de Primaria si Consiliul Local Turda

NOA Events.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: