fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

salina premii

Turda intră în rândul stațiunilor de renume din România, pentru domeniul balneologic, la finele Congresului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, care s-a încheiat azi.

 

Asociația Română de Balneologie și Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda și Salina Turda a organizat în intervalul 22 Mai – 26 Mai 2018 la Cluj Napoca și Turda, CONGRESUL NAȚIONAL DE RECUPERARE, MEDICINĂ FIZICĂ ȘI BALNEOLOGIE. Evenimentul dedicat Centenarului Marii Uniri 1918 – 2018 s-a desfășurat sub auspiciile academice ale Universității de Medicină și Farmacie ″Iuliu Hațieganu″ din Cluj Napoca, ″Carol Davila″ din București și Grigore T. Popa din Iași, cu participare internațională.

”Turda premiată alături de stațiuni de renume din Romania (Felix, Techirgiol). Distincțiile au fost acordate de specialiștii în domeniu pentru orașul nostru, astfel:

- dl. Primar Cristian Octavian Matei - premiul de excelență "Primarul Anului pentru Turism Balnear 2018" prin care este recunoscută pozitia de promotor al Balneologiei în Romania.

- Salina Turda - trofeul Best Salt Mine în the World - 2018 prin care este recunoscută pozitia de "Stindard al Balneologiei din Romania".”, a precizat Simona Baciu, director SC Salina Turda SA.

salina premiu

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator