fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

salina infotrip 01

Cu ocazia unui infotrip organizat la Salina Turda, la care au participat bloggeri și jurnaliști de travel chinezi și coreeni, care s-au aflat în vizită de lucru în frumosul nostru obiectiv turistic, cu ocazia unei ample promovări a Transilvaniei organizată cu sprijinul Turkish Airlines, oaspeții au fost întâmpinați de șeful serviciului de turism al societății,  Tudor Bodea, care a purtat tricoul echipei de handbal Potaissa Turda, proaspăt câștigătoare a Cupei Challenge.

 

”Ne promovăm orașul, Salina si cel mai nou brand al Turzii: echipa de Handbal Potaissa Turda. De ce? Pentru că merită și pentru că sportul e un bun ambasador al oricărei comunități. Felicitări AHC Potaissa Turda!!!”, a transmis directorul Salina Turda SA, Simona Baciu.

Promovarea brandului echipei de handbal va continua pe tot parcursul acestei săptămâni. Salina Turda sprijină performanțele realizate de handbaliștii turdeni, care au culminat cu adjudecarea unui trofeu european, fiind membru-asociat în cadrul AHC Potaissa Turda.

Infotripul este o parte a procesului (anual) de pregătire a sezonului turistic unde touroperatorii, oficiile de promovare turistică, linii aeriene, autorități locale, obiective turistice etc., organizează vizite de documentare adresate entităților care asigură interfața dintre destinațiile turistice și consumatorul final (turistul). Aceste entități sunt, în general, reprezentate de agenții de turism/agenții revânzătoare, jurnaliști de turism și/sau bloggeri.

salina infotrip 02

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator