m install
petlinii
nello construct

Circa 200 de copii prezenți la Cupa Salina la înot! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen
floris

O nouă ediție a Cupei Salina la înot a adunat circa 200 de copii la Bazinul de Înot din Turda, care au încercat să fie cei mai buni pe diverse distanțe, la diverse stiluri și la diverse categorii de vârstă.

 

Competiția s-a desfășurat în cursul zilei de sâmbătă.

Startul competiției s-a dat în prezența primarului Cristian Matei, a directorului de la Salina Turda – Simona Baciu, a președintelui Consiliului de Administrație de la SC Salina Turda SA – Dorin Apahidean și… a lui Moș Crăciun! Acesta din urmă le-a oferit cadouri tuturor competitorilor, fiind vorba de o competiție organizată cu o săptămână înaintea marii sărbători de Crăciun.

Înainte de competiția propriu-zisă, oficialii prezenți la Bazinul de Înot Turda, dar și părinții și însoțitorii copiilor, au asistat la parada cluburilor și a competitorilor prezenți la acest concurs.

„Astăzi au fost premiați micuții înotători şi i-am felicitat pentru toate eforturile depuse. Ei au fost răsplătiți şi de Moş Crăciun pentru că au fost cuminți şi ambițioşi. Felicitări tuturor celor care au grijă ca aceşti copii să exceleze!”, a spus primarul Cristian Matei.

Vezi mai jos un videoreportaj de la această competiție:

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: