fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Ce sunt fanteziile sexuale si care le este rolul in viata noastra? Fanteziile sexuale sunt un subiect care priveste barbatii sau femeile? Aparitia fanteziilor sexuale ar trebui sa ne satisfaca sau sa ne ingrijoreze? Si cand se intampla aceste lucruri? Unele dintre aceste fantezii nu sunt nimic mai mult decat ganduri, urmari ale atractiei pe care o resimtim fata de o anumita persoana,apropiata sau nu.

Scenele imaginate sunt  pline de tandrete si romantism Cercetatorii  spun că fanteziile sexuale: apar si la femei, si la barbati. Totusi, sexologii au constatat ca  fanteziile sexuale ale femeilor nu seamana cu cele ale barbatilor, femeile devenind in fanteziile lor mult mai agresive din punct de vedere sexual decat barbatii.

 

Cei mai multi oameni au o „filmoteca” cu fanteziile favorite, la care apeleaza ori de cate ori simt nevoia. Fanteziile, indiferent de natura lor, pot reconstitui, ca intr-un puzzle, caracteristicile individuale ale fiecareia dintre noi. Ele completeaza uneori viata sexulă. Pentru cei mai multi oameni, indiferent de varsta, fanteziile servesc mai multor scopuri. Ele imbogatesc si de multe ori stimuleaza simturile din timpul unui act sexual.Pe de alta parte, fantezia sexuala este un mod prin care individul isi mareste intensitatea activitatii sexuale, fara sa implice pe altcineva, adica fara... riscuri. Studiile au aratat ca, in general, fanteziile apar la persoanele singure (care fie nu au un partener, fie l-au pierdut) si isi mentin astfel starea de sanatate sexuala folosind autosatisfacerea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate