m install
petlinii
nello construct

Avantajele externalizării procedurilor de calculare a salariilor și efectuare a pontajului

zamblau eugen
floris

Salarizarea este un proces indispensabil în orice afacere, care presupune multe sarcini și atenție la detalii mai ales la variabila cea mai importantă: pontaj, variabilă care poate influența major procesul de calcul salariu net și corectitudinea acestuia. Însă există experți în domeniu care stăpânesc foarte bine toate reglementările legislative actuale și chiar lucrează cu pasiune în domeniul payroll.

Așa au luat naștere companiile care furnizează astfel de servicii care se adresează atât companiilor de dimensiuni mari și corporații, cât și afacerilor mici și mijlocii. Dar care sunt avantajele pe care le aduce colaborarea cu o companie care gestionează toată procedura de salarizare?

Câștigi timp

Procesul de efectuare a fiecărui calcul salariu net este destul de solicitant, presupune o atenție la detalii, păstrarea unui pontaj corect și respectarea reglementărilor legislative. Poate părea un proces relativ simplu mai ales pentru afacerile cu un număr mic de angajați, însă în realitate consumă foarte mult timp. Pune în seama companiilor care furnizează astfel de servicii și câștigă timp pentru a te concentra spre dezvoltarea afacerii.

Economisești resurse financiare

În special companiile mari care gestionează mulți angajați au nevoie de un departament dedicat pentru HR și payroll, specialiști care cunosc foarte bine procedurile, precum programe software dedicate pentru pontaj și calcul salariu net. Ceea ce înseamnă multe costuri. Prin externalizarea acestor procese lași în seama experților aceste sarcini, iar costul este mai redus.

Elimini riscul apariției erorilor

Persoanele dedicate care lucrează la un nivel profesionist au grijă la fiecare detaliu. De aceea, atât pontarea, cât și calcularea salariilor se va realiza corect. Mai mult, companiile de outsourcing utilizează adesea cele mai performante softuri care automatizează calculele pe baza legislației în vigoare și a unor algoritmi de calcul preciși. Erorile umane sunt astfel eliminate.

Securizarea datelor este garantată

Prelucrarea salarizării este o operațiune complexă și potențial riscantă. Majoritatea serviciilor de salarizare au tehnologii care pot identifica și avertiza clienții cu privire la diferite tipuri de fraudă a salarizării. În plus, soluțiile de calculare a salariilor și gestionarea pontajului sunt securizate corespunzător, astfel că datele salariale sunt confidențiale. În plus față de copiile de rezervă redundante și locațiile multiple ale serverelor, un furnizor de salarizare de calitate investește în sisteme de ultimă generație pentru stocarea și protejarea datelor, pur și simplu pentru că face parte din serviciul oferit clienților.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: