fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

restaurant gina

Restaurantul Gina (fost Electroceramica) s-a reinaugurat cu o nouă imagine, după o investiție care a vizat modernizarea locației, dar și ridicarea standardelor de calitate oferite clienților și consumatorilor.

Cu această ocazie, la locația de pe strada Ștefan cel Mare nr. 20 (în apropiee de Dedeman), a avut loc o seară cu colinde și muzică pentru suflet, în cadrul căreia s-a celebrat ”Vestea Bună”!

Cei prezenți au fost încântați de baritonul Lucian Petrean (de la Opera Națională din București), Corala Preoților Turdeni, dar și de un grup de copii care au interpretat cântece specifice acestei perioade a anului, când ne apropiem cu pași repezi de marea sărbătoare a nașterii Mântuitorului, Crăciunul!

La un pahar de vin fiert ori ceai cu scorțișoară, invitații au savurat meniul ales, într-un acompaniament muzical de calitate, remarcând noua imagine a Restaurantului Gina, deținut de Gina Chimiveș, una din cele mai experimentate patroane din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurant, catering, cafenele) din Turda.

Primul eveniment major în noua locație va fi Revelionul, cu o ofertă de 200 lei/persoană. Rezervări în Restaurant Gina vis-a-vis de Dedeman Turda sau tel. 0264 315868.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate