fbpx

Icon Scrie un comentariu

camere supraveghere

Tot mai mulți oameni sunt atrași de ideea de a-și instala un sistem de securitate la locul de muncă sau în propria locuință. Bineînțeles, principalul scop al acestora este acela de a te apăra de hoți și de vandali, dar știai că pot fi folosite și în alt fel. Camerele de supraveghere din locuință pot fi foarte practice nu doar în ceea ce privește securitatea bunurilor tale. 

 

Iată cum poți să te folosești de ele la potențialul lor maxim:

Cameră pentru dădacă

https://lh6.googleusercontent.com/O4TCOx-9m4wr4ozk1CAYbM-7PzzeCf1kwZjlOauRjOJ4AzE9Tx4ofXG1awNWyDQqidO0J34WXshbpy7LUjF7nI5l6fMmgkyNXDfsdTNBPey58cfPAKg1wqu2e-Nws9SlQ4X7mEaL

Tot mai mulți părinți instalează camere de supraveghere pentru a verifica modul în care dădaca se ocupă de copiii lor. Este ușor să conectezi camerele de supraveghere la un computer sau chiar la un smartphone. Printr-o aplicație, vei putea vedea în timp real ce capturează acestea. 

În mod asemănător, poți folosi camere de supraveghere wireless pentru a supraveghea copiii, atunci când aceștia sunt în altă cameră sau când nu ești acasă. De asemenea, le poți folosi pentru a verifica somnul copiilor, dacă acestea au funcția de viziune de noapte.

Camere pentru securitatea cartierului

În unele zone cu risc mare de criminalitate, se fac ronduri de supraveghere noaptea, pentru a securiza zona. Dacă acesta este și cazul tău, camerele de supraveghere te vor scăpa de patrularea cu lanterna noaptea în jurul blocului. Există aplicații care permit preluarea și colectarea imaginilor filmate de toate camerele din cartier, cu acordul proprietarilor bineînțeles. Poți alege ce imagini vor fi distribuite în aplicație, astfel vei putea să păstrezi legătura cu vecinii și să asigurați securitatea zonei mult mai practic în acest fel.

Dovezi în caz de dezastre naturale

https://lh5.googleusercontent.com/qjb9uYkI130RnoW3XYhkAe31Ix1i02fz1RmdSDH_6K4W-UCEU_D0Mq3JtU25rYs1PVXDtOB6IFtHK3t6MAArGOXQAJ2jndN5ZSyIL2_sdnzS8S_WV2N9Mgi-T4bKgEpQAFAzJ7JR

Atunci când mama natură își face de cap, obținerea asigurărilor pentru locuință îți poate da bătăi de cap. Prin folosirea unei camere de supraveghere, vei avea materialul necesar pentru a face dovada pagubelor în caz de dezastru natural. Asta va ajuta compania de asigurări să înregistreze daunele mai rapid și mai exact, astfel tu și cei iubiți vă puteți reveni mai rapid dintr-o calamitate. 

Monitorizare din vacanță

Te vei putea bucura de următoarea ta vacanță la maxim, fără să îți faci griji în privința locuinței tale. Atunci când ai acces la ce filmează camerele de supraveghere de pe telefon, trebuie doar să te uiți pe ecranul acestuia de oriunde ai fi și să verifici că totul este în regulă. Poți verifica astfel dacă dădaca se descurcă, poți să îndrumi curierul să îți lase un colet în locul dorit sau să te asiguri că niciun copil nu invită străini în casă. 

Automatizează-ți locuința

Capacitățile noilor tehnologii smart sunt de-a dreptul uimitoare. Dacă ai instalate dispozitive smart în locuințe, unele camere moderne pot observa când nu ești acasă și să transmită informații aparatelor din casă. Astfel, luminile pot fi închise automat când părăsești o cameră, sau temperatura se poate ajusta automat în lipsa ta. Dacă totul este instalat corect, nu va mai trebui să îți faci griji vreodată pentru aceste aspecte. 

Iată doar câteva metode de a folosi camerele de supraveghere într-un mod inedit. Ne dorim ca acestea să te ajute să îți protejezi bunurile și nu numai. 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator