m install
petlinii
nello construct

Te-ai săturat de epilarea dureroasă cu ceară? A sosit timpul să îți oferim altceva!

floris

Te-ai saturat de epilarea dureroasa cu ceara? A sosit timpul sa iti oferim altceva si am decis sa transformam epilarea intr-o experienta unica, placuta, IGIENICA si naturala, prin noua metoda de EPILARE BIO CU ZAHAR PANDHY’S!

 

Inspirata din traditii milenare dar adaptata la cerintele zilelor noastre, aceasta metoda este solutia perfecta si durabila pentru orice tip de piele sau par, eliminand eficient si gentil toate firele de par, inclusiv pe cele scurte, chiar și firele de par subcutanate, evitand astfel neplacuta foliculita.

Pasta de zahar contine exclusiv ingrediente naturale, apa si zahar, fara chimicale, arome sau coloranti. Este hipoalergica, nu irita pielea, iar cei carora le plac dulcurile, pot chiar gusta din ea ?. Inlatura total parul, nu lasa pielea iritata sau rosie, indeparteaza celulele moarte cu blandete, transformand durerosul epilat clasic intr-un tratament esential mai placut, rezultatul fiind o piele sanatoasa si catifelata de durata.

Epilarea BIO cu zahar PANDHY’S™ este perfect igienica, zaharul in sine fiind un conservant, ce blocheaza patrunderea oricaror bacterii, termenul de valabilitate fiind nelimitat.

Te asteptam la centrul nostru pentru o experienta de neuitat!

Cabinet medical Ofelia Fonoage – Recuperare/întreținere

Turda, strada Ecaterina Teodoroiu nr. 18

Telefon: 0744.157.654

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: