marian morar
m install
nello construct

Virgil Blasiu: „Doru Anca nu ştie ce a vorbit!”

zamblau eugen

După ce Doru Anca a făcut unele declaraţii dure la adresa jucătorilor lui FC Arieşul, susţinând că au contracte prea mari după locul din clasament şi că se cheltuie prea mulţi bani de la buget, preşedintele clubului, Virgil Blasiu, a declarat pentru Ziua de Cluj că reprezentantul Consiliului Local în conducerea echipei ar vrea să destabilizeze clubul.

“Nu cred că a ştiut ce vorbeşte. Nici el nu crede ceea ce spune, probabil că şi-a pregătit aceste acuze înaintea meciului cu Liberty. Având în vedere bugetul asigurat de către Consiliul Local, aş putea spune că situaţia noastră în clasament e una extraordinară, bugetul acesta îl are o echipă fruntaşă din al treilea eşalon”, a spus Blasiu pentru sursa citată.

În timp ce Doru Anca susţine că până acum, în acest tur de campionat, s-ar fi dat 600.000 de euro de la bugetul local, iar pentru întreg sezonul suma ar ajunge la 1.000.000 de euro, preşedintele Virgil Blasiu spune că, de fapt, până acum s-au dat doar 200.000 de euro în acest tur de campionat şi că situaţia este una normală, din acest punct de vedere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2