marian morar
m install
nello construct

Turdeanul Emanuel Petruş, un arbitru de perspectivă la doar 16 ani!

zamblau eugen

În ediţia sa de sâmbătă, cotidianul ProSport a publicat un articol despre arbitrul turdean Emanuel Petruş, care are doar 16 ani. El este comparat cu Lubos Mikel (idolul său), dar şi cu sătmăreanul Istvan Kovacs, care la 22 de ani a arbitrat primul meci în Liga I. Turdeanul este considerat un produs de perspectivă al şcolii ardelene de arbitraj.

Emanuel Petruş arbitrează cu succes în Liga a IV-a de fotbal, la doar 16 ani. „Jucătorii mă văd tânăr şi încearcă să mă intimideze pe teren. Eu însă îi ignor şi-mi văd de treabă”, a declarat Emanuel Petruş pentru Prosport.

 

Emanuel Petruş a cochetat iniţial cu forbalul, jucând fundaş central la CSS Turda. Numai că decesul antrenorului său favorit l-a îndepărtat de prezentarea la antrenamente. Însă, nu s-a îndepărtat de gazonul verde.  Tatăl său, Costică Petruş, cunoscutul comentator sportiv de la Radio Cluj şi realizator de emisiuni la postul local One TV Turda, l-a direcţionat spre arbitraj. „Tatăl meu este un bun prieten al domnului Cătălin Văncică, preşedintele subcomisiei de arbitri Turda. Într-o zi m-a întrebat dacă vreau să arbitrez. A doua zi m-am prezentat la training, am luat examenul cu 8,20, iar patru luni mai târziu arbitram primul meu meci”, a povestit Emanuel Petruş sursei citate.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2