m install
petlinii
nello construct

TurdaNews.net a aniversat 3 luni, în postura de lider local

floris

Site-ul TurdaNews.net, adică singurul ziar exclusiv online din Turda şi Câmpia Turzii, şi-a croit rapid propriul drum în online-ul local, depăşind ca interes site-urile publicaţiilor locale tipărite. Practic, am crescut în 3 luni cât alţii în 4 ani.

Din nefericire, datorită unor probleme de sănătate, nu am apucat să postez acest articol la începutul acestei luni, atunci când TurdaNews.net a împlinit 3 luni de funcţionare. Un timp scurt, dar totuşi suficient pentru a ne impune pe piaţa mass media locală.

 

Care erau statisticile la 3 luni de la lansare?

 

TurdaNews.net avea 2.387 de cititori/săptămână*, depăşind site-urile Ziarul 21 şi Afaceri Ardelene, care aveau circa 2.200 de cititori, în timp ce Jurnalul de Arieş avea doar vreo 900 de cititori.

Însă, diferenţele sunt şi mai mari în momentul în care ne raportăm la anumite date statistice care transmit diverse informaţii pentru cunoscători. Practic, site-ul nostru are procentul cel mai mare de vizitatori care revin săptămânal, procentul cel mai mare de accesări directe şi numărul cel mai mare de cititori din Turda, Câmpia Turzii sau Cluj Napoca**, în comparaţie cu celelalte două site-uri monitorizate cu peste 2.000 de cititori.

Ce înseamnă asta? Că avem cititori mulţi, fideli, din localitate, care ne accesează direct, nu la modul întâmplător prin intermediul unor motoare de căutare. Aceste amănunte sunt deosebit de interesante pentru oricine vrea să transmită informaţii (incşusiv publicitare) în zonă, prin intermediul internetului.

Precizez că datele care au stat la baza acestor statistici sunt furnizate de Trafic.ro, cel mai cunoscut site de monitorizare a traficului web, independent.

 

* săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie 2008.

** statistici valabile pentru luna octombrie 2008.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda