marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: În derby-ul etapei a 18-a, Victoria Viișoara întâlnește pe teren propriu pe Sticla Arieșul Turda!

zamblau eugen

Cel mai important meci al etapei a 18-a, din Liga a IV-a ACADEMY, se va disputa sâmbătă 20 aprilie, începând cu orele 11.00, pe terenul de fotbal al Bazei Sportive din Viișoara, acolo unde echipa locală A.C.S. Victoria va întâlni pe Sticla Arieșul Turda.

Meciul se anunță a fi unul foarte disputat și care se va juca între două formații puternice ce își doresc să obțină victoria pentru a prinde un loc pe podium la finalul acestei ediții. Dacă echipa antrenată de Gabriel Mocean se află în continuare în cursa de urmărire a liderului Vulturul 2020 Mintiu-Gherlii, cealaltă formație, Sticla Arieșul Turda, va face tot posibilul să câștige această partidă, pentru a se putea apropia la doar două puncte în clasament de echipa viișoreană.

În meciul din tur, care s-a desfășurat pe „Municipalul” din Turda, partida dintre cele două echipe a fost una cu multe ocazii la ambele porți, doar că aceasta s-a încheiat nedecisă, scor 0-0.

Partida de la Viișoara a fost încredințată să fie condusă de o brigadă de arbitrii din Cluj-Napoca, care îl va avea la centru pe Cătălin Flonta, acesta fiind ajutat la cele două tușe de asistenții la linie Ionuț Sabou și Tamas Bazso-Magyar. Observator de joc din partea AJF Cluj la acest meci va fi Marius Bălan din Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2