fbpx

Avatar

Viorel CRIŞAN

OffLine
Member since: Luni, 05 Iulie 2010
Details
Name
Viorel CRIŞAN
Last name
Nici o informație introdusă
Articole
Accesări: 1237

Seso Câmpia Turzii a învins cu 5-1 în deplasarea de la FCM II Târgu Mureş, un rezultat care ar putea să ne scutească de orice alte comentarii. Elevii lui Vali Şandru au zburdat pur şi simplu pe teren, iar dacă nu ar fi existat câteva alte ocazii monumentale de gol netransformate, am fi putut...

Creat: 04 Noiembrie 2011
Accesări: 1072

Seso Câmpia Turzii a făcut probabil cel mai slab meci din acest sezon şi a pierdut cu 1-3 în deplasarea de la Unirea Tărlungeni. Înfrângerea a fost pe deplin meritată, în condiţiile în care echipa nu a jucat nimic, iar gazdele au fost superioare la toate capitolele, dominând partida.

Creat: 28 Octombrie 2011
Accesări: 1779

Cunoscătorii au intuit deja, este vorba despre Cosmin Sălăgian! El a obţinut performanţa săptămâna trecută la Satu Mare acolo unde s-a desfăşurat Campionatului Naţional de Seniori de Tenis de Câmp.

Creat: 14 Iunie 2011
Accesări: 1605

SESO şi-a luat la revedere de la suporteri cu un joc slab care a dezamăgit pe toată lumea. Fără Sancira, Fertea, Mitrea sau Chişu, echipa din Câmpia Turzii nu arată nicicum. Nu trage un şut pe poartă, nu e capabilă să pună presiune pe adversar (unul mai mult decât modest) şi parcă nici nu are...

Creat: 28 Mai 2011
Accesări: 1470

Fiecare deplasare la Sănătatea a fost pentru echipa din Câmpia Turzii un test extrem de dificil. Arţăgoşi, clujenii au dat şi astăzi emoţii dar Moţet a prins o zi excelentă, acompaniat timp de 10 minute şi de Sancira.

Creat: 06 Mai 2011
Accesări: 1303

Echipa din Câmpia Turzii a pierdut astăzi la Cisnădie cu scorul de 1-0, dar mai important a cedat primul loc în clasament. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 85 de Câmpeanu, dar trebuie menţionat că SESO a jucat din minutul 30 cu un om mai puţin pe teren.

Creat: 22 Aprilie 2011
Accesări: 1335

Echipa lui Marius Popescu s-a împiedicat astăzi de o echipă mică, Unirea Tărlungeni. A deranjat din nou, mai mult decât rezultatul, jocul slab al gazdelor. Liderul nu arată deloc bine pe propriul teren şi trăieşte doar prin prestaţiile din deplasare.

Creat: 15 Aprilie 2011
Accesări: 1583

Seso Câmpia Turzii a învins azi după-amiază la SCM Braşov, echipă clasată pe locul 3, cu 32 de puncte, braşovenii sperând că o victorie i-ar putea relansa în lupta pentru promovarea în eşalonul secund.

Creat: 08 Aprilie 2011
Accesări: 2007

SESO nu se dezminte şi se împiedică acasă de echipe mici, fără pretenţii. Este şi cazul celor de la Avântul Reghin, care au scos un 0-0 astăzi la Câmpia Turzii, după un meci foarte slab. Cei 200 de spectatori prezenţi la stadion au plecat dezamăgiţi nu atât de rezultat, cât de prestaţia modestă a...

Creat: 18 Martie 2011
Accesări: 1752

După victoria din derby-ul cu Baia Mare, pentru echipa din Câmpia Turzii se anunţa un meci la fel de greu la Mediaş. Asta pentru că gazdele de la Gaz Metan II se aflau într-o poziţie delicată în clasament şi au opus de fiecare dată mare rezistenţă în meciurile cu SESO, pe propriul teren.

Creat: 11 Martie 2011
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator