fbpx

 
 
Avatar

Eugen POP

OffLine
Member since: Joi, 20 Septembrie 2018
Details
Name
Eugen
Last name
POP
Articole
Accesări: 0

Conform Sindicatului EUROPOL,începe admiterea în școlile de poliție din România.Astfel la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost stabilit calendarul admiterii în școlile de pregătire a agenților de poliție,asta după ce admiterea care era programată luna aceasta a fost amânată.Conform...

Creat: 26 Ianuarie 2021
Accesări: 0

De la începutul campaniei de vaccinare și până în această săptănână, în România au fost irosite 1.205 doze de vaccin care se fac împotriva virusului Covid-19.

Creat: 23 Ianuarie 2021
Accesări: 0

După ce jucătorii formației "U" Cluj s-au alăturat campaniei umanitare "Totul pentru Victoria", iată că acum o altă echipă, de data aceasta din prima ligă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, este alături de micuța de 1 an și 6 luni din Câmpia Turzii, Victoria Maria Tordai.

Creat: 21 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Acesta a scos la licitație un tricou a fotbalistului Adi Popa, suma fiind donată familiei micuței!

Creat: 19 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Maseorul formației de fotbal din liga 2, FC Universitatea Cluj-Napoca, Călin Dringo, originar din Câmpia Turzii, se alătură și campaniei umanitare menită să o ajute pe micuța de 1 an și 6 luni, Victoria Maria Tordai, care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer (neuroblastom olfactiv).

Creat: 15 Ianuarie 2021
Accesări: 0

După ce la sfârșitul anului trecut proaspătul campion național la box, categoria cadeți, Bândulă Iosif, a fost chemat de antrenorul coordonator de la loturile naționale ale României, Dorel Simion, la un scurt stagiu de acomodare-pregătire cu lotul de juniori al României, acum sportivul a primit o...

Creat: 13 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Paul Pintilie,fost director sportiv al echipei de fotbal din liga a IV-a, CSM Câmpia Turzii, se alătură oamenilor și societăților din Câmpia Turzii care doresc să vină în ajutorul  micuței Victoria Maria Tordai.

Creat: 12 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Gest umanitar făcut de jandarmii din Cluj Napoca, la inceputul lui 2021, care au ajutat mai multe familii nevoiașe din zona Munțiilor Apuseni.

Creat: 10 Ianuarie 2021
Accesări: 0

Cunoscutul prezentator de evenimente, Alin Sălăjean, originar din Câmpia Turzii, va apărea pe postul KANAL D la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul cunoscutului reality-show "SURVIVOR ROMÂNIA 2021".

Creat: 06 Ianuarie 2021
Accesări: 0

După ce conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat decizia ca zborurile înspre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord să fie reluate din data de 04.01.2021, ora 19, astăzi s-au înregistrat unele probleme pe Aeroportul...

Creat: 04 Ianuarie 2021
Mai multe articole...
Comment
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator