m install
petlinii
nello construct

CNMV Turda a adunat zeci de participanți la târgul educațional

zamblau eugen
floris

Luni la CNMV Turda a avut loc târgul educațional, ediția 2024. Au fost zeci de participanți dornici să facă cunoștința cu oferta școlară a unităților de învățământ turdene.

Ediția 2024 a Târgului Educațional a fost organizată de I.Ș.J Cluj și Primăria Turda și găzduită de Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda

„Absolvirea ciclului gimnazial marchează debutul dezvoltării personale și profesionale a fiecărui adolescent, care, la sfărșitul clasei a VIII-a, se orientează spre filiera teoretică, vocațională, tehnologică sau profesională. Astfel, elevul, absolvent al clasei a VIII-a, se găsește în situația de a alege între posibile variante de continuare a traseului educațional în învățământul liceal sau profesional, iar a fi corect informat privind opțiunile în carieră a devenit o condiție necesară pentru societatea în care trăim.

Se spune că, anii de liceu sunt unii dintre cei mai frumoși ani din viață, iar fiecare dintre voi poate alege exact locul unde crede că această zicală se poate adeveri” este mesajul reprezentanților CNMV Turda.

În egală măsură, la aceste târguri educaționale participă și agenți economici cu care unitățile de învățământ cu profil tehnologic, din județul Cluj, au încheiate parteneriate pentru desfășurarea stagiilor de instruire practică, potrivit specializărilor și calificărilor, cuprinse în oferta educațională a acestor unități.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: