fbpx

 
 
Scrie un comentariu

turda oradea

ACS Volei Turda a reușit să câștige primul meci din noua ediție a Diviziei A2 Vest, ediție la finalul căreia vrea să promoveze în prima ligă a voleiului feminin românesc.

Turdencele s-au impus cu 3-0 (25-22, 25-19, 25-22) în fața celor de la CSU Oradea și a început cu dreptul în turneul de sală ce se desfășoară la Craiova.

Mâine, de la ora 11:00, ACS Volei Turda va întâlni formația CSM Sighetu Marmației.

„Ne bucură faptul că am început cu dreptul drumul spre obiectivul nostru din acest sezon: promovarea în prima ligă. Fetele s-au descurcat bine, au luptat pentru fiecare punct, mi-a plăcut determinarea lor. Se vede faptul că echipa este tot mai închegată, mai puternică, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, iar jocul are o altă cursivitate, deși am trecut printr-o perioadă dificilă care ne-a limitat antrenamentele. Această victorie este foarte importantă pentru noi, fiind de asemenea, prima în această formulă. Ne dorim un scor la fel de frumos și mâine, în meciul cu Sighetu Marmației”, a declarat Cristina Pîrv.

„Suntem foarte fericite și vă mulțumim pentru toată susținerea! Vă simțim lipsa în sala, dar să știți că toată energia pozitivă din fața ecranelor ajunge la noi și ne dă încredere și curaj să facem tot ce ne-am propus!” au transmis fetele printr-o postare pe pagina de facebook a clubului.

sursă foto: facebook.com/acsvoleiturda

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate