fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

1 Comentariu

edu elite 10iulie

potaissa pregatire

Jucătorii de la Potaissa Turda continuă pregătirea fizică în această perioadă, în vederea sezonului 2020-2021.

Radu Lazăr și Gică Cîntec au acordat un scurt interviu pentru site-ul clubului turdean, în care au vorbit despre modul în care decurge această pregătire, dar și despre revenirea la efort, după o pauză lungă.

„Pregătirea este destul de grea, mai ales că a trecut atâta timp în care fiecare ne-am antrenat pe unde am apucat. Eu vin și după o pauză de șapte luni, dar cu toții tragem din greu și așteptăm ziua în care vom fi iar în teren, alături de suporteri, după această lungă pauză!

Se zice că, cu cât este mai greu la antrenament, cu atât mai ușor îți va fi în meci! Ne antrenăm din greu, dar totul decurge perfect. Suntem foarte conștienți că pregătirea pe care o facem acum, ne va ajuta pentru restul sezonului și de aceea tratăm fiecare antrenament foarte serios și la intensitate maximă!”, a declarat Radu Lazăr pentru ahcpotaissa.ro

Gică Cîntec; „Venim după o pauză foarte lungă, chiar dacă ne-am antrenat individual. Era greu și dacă erau condiții normale de antrenament. Tragem tare, când simțim că nu mai putem, mai putem puțin. Abia așteptăm să înceapă meciurile, să aibă și publicul acces, să revină totul la normal.

Totul decurge bine, chiar dacă după ani și ani în care am făcut pregătirea într-un anumit mod, acum trebuie să respectăm și alte reguli. Mergem înainte, tragem tare și așteptăm momentul în care vom auzi, din nou, vuietul sălii.”

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate