fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

reunire potaissa

Jucătorii Potaissei Turda s-au reunit astăzi, la sala „Gheorghe Barițiu”, pentru o scurtă ședință, urmând ca de luni să înceapă și pregătirea fizică.

La reunirea de astăzi au fost prezenți și noii jucători ai Turzii, George Șelaru și Roman Zacaciurin.

La sala „Gheorghe Barițiu” a fost prezent și primarul Cristian Matei, care a anunțat faptul în curs de două-trei săptămâni ar urma să înceapă lucrările de proiectare-execuție a noii Polivalente. Termenul de finalizare al proiectului este de doi ani.

Ne-a fost dor de voi, ne este dor și de meciuri, nu doar de meciuri de pe site-ul clubului, în care vă vedeam cum jucați acum câteva sezoane. Ne dorim, ca întotdeauna, dacă se poate, să luăm locul 1. După trei ani de zile, nu am putut să cred că a durat atât, s-au terminat licitațiile, procesele și s-a decis antreprenorul care va construi noua sală Polivalentă. Mai sunt doar câteva chestiuni de procedură. Prima etapă este doar organizarea de șantier și proiectul, iar apoi se va începe munca.” a transmis primarul Cristian Matei.

„Încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, să menținem ritmul performanțelor din anii trecuți. Am reușit să facem pași importanți și spre piramida la handbalul feminin. Mulți părinți au venit, s-au interesat și avem deja 80 de fete și am format o grupă junioare 2, ca reper (14-16 ani), care vor participa în campionatul național și ne vom bate pentru medalii. La nivel masculin ne gândim la un trofeu intern, campionat sau cupă, și vom da maxim pentru a realiza acest lucru.” – Flaviu Sâsâeac, președinte AHC Potaissa Turda,

Pauza cauzată de pandemia de coronavirus le-a permis și jucătorilor accidentați să fie apți pentru perioada de pregătire.

Turdenii vor participa în acest în European Handball League (fosta EHF), urmând ca pe 21 iulie să afle exact în ce fază a competiției vor intra.

De asemenea, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a declarat că speră ca în acest an Potaissa să câștige și un trofeu intern, Liga Zimbrilor sau Cupa României.

Juniorii 1 și 3 vor participa în acest an (sezonul 2019-2020) și la turneele finale rezervate grupelor lor de vârstă.

Prima parte a acestei perioade va fi axată pe pregătirea fizică, urmând ca pe 24 și 25 iulie să aibă loc primul turneu amical, chiar la Turda, unde vor mai participa CSM Bacău, CSM Vaslui și Minaur Baia Mare.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate