m install
petlinii
nello construct

Incepand din 29 iunie 2020 se reiau activitatile sportive in salile de sport ale institutiilor de invatamant, ale CSS-urilor si LPS-uriilor!

floris

Veste buna pentru cei mai tineri sportivi, care incepand de astazi, 29 iunie, isi pot relua activitatile sportive in cadrul unitatilor de invatamant, ale cluburilor sportive scolare si liceelor cu program sportiv, dar si sa participe la competitii sportive oficiale.

Decizia a fost luata dupa intalnirea avuta intre ministrul Tineretului si Sportului, domnul Ionut Stroe si ministrul Educatiei si Cercetarii, doamna Monica Anisie, cei doi stabilind ca activitatile sportive respective sa se reia cu respectarea prevederilor Ordinului comun dintre Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii 619/1077 din data de 12.06.2020.

Pe langa cei doi ministri, la intalnire au mai participat si reprezentantii federatiilor sportive (sporturi de echipe), respectiv Gheorghe Visan-presedintele FRV, Alin Petrache-presedintele FRR si Alexandru Dedu-presedintele FRH.

Acum fiind rezolvata problema reluari activitatilor sportive la nivel de copii si juniori, ramane de vazut cand Ministerul Tineretului si Sportului va lua o decizie in ceea ce priveste reluarea pregatirilor la seniori, in cadrul cluburilor sportive.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: