fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

radu lazar

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Potaissei Turda, turdeanul Radu Lazăr, a semnat o nouă înțelegere cu formația turdeană.

Astfel, după opt sezoane petrecute în tricoul galben-albastru, Lazăr a semnat o prelungire pentru încă doi ani.

„Sunt fericit că am rămas în continuare alături de Potaissa Turda! Pentru mine este un lucru extraordinar că pot face performanță de atâția ani în orașul meu natal! Majoritatea jucătorilor de handbal nu sunt la fel de norocoși! Sezonul următor o să fie al nouălea meu sezon la Turda, iar dacă la început eram văzuți ca o echipă promițătoare sau o revelație, după rezultatele din ultimii ani pot spune că suntem o certitudine, una dintre cele mai importante echipe din handbalul masculin românesc al ultimilor ani! Sunt convins că suporterii abia așteaptă să ne vadă la treabă, mai ales după o perioadă așa de îndelungată fără handbal! Îi așteptăm să ne susțină la fel ca si pana acum iar noi o să ne străduim de fiecare dată să le oferim un spectacol frumos și să plece de la sala fericiți!”, a declarat Radu Lazăr pentru site-ul oficial al clubului.

Potaissa Turda a făcut o singură modificare în lotul echipei în această perioadă, George Șelaru venind la Turda în locul lui Răzvan Szopka.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator