fbpx
Scrie un comentariu

volei final

In actuala ediție, formația CSM Câmpia Turzii a terminat pe locul 9 și a rămas in prima divizie, dar acum din cauza problemelor economice existente la nivel national, jucătorii formației din Câmpia Turzii, care se afla sub contract, așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu salariile ce le mai au de primit si care este strategia clubului in cea ce priveste participarea in noua editie de campionat.

Pe de alta parte, la mijlocul acestei săptămâni mai exact pe data 26 martie, la sediul C.O.S.R din București, Federația Română de Volei trebuia sa organizeze alegerile pentru un nou mandat la funcția de președinte, dar și pentru cele de membri in Consiliul Director.

Având in vedere situația din aceste momente la nivel național dar și a stării de urgență decretată de președintele României, domnul Klaus Iohannis, Consiliul Director din cadrul FRV a luat decizia de a reprograma Adunarea Generală Ordinară de Alegeri, pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

De asemenea, s-a mai luat si hotararea de a se prelungi mandatul actualului președinte și a membrilor Consiliului Director din cadrul F.R.V., până la organizarea unei noi Adunări Generale Ordinare de Alegeri.

Menționăm că Federația Română de Volei este prima federație care a luat decizia de a închide campionatele Diviziei A1, atât la masculin cat si la feminin, ediția 2019-2020, dar și de anulare a Cupei României.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator