fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

csm daniel bria

Echipa de fotbal CSM Câmpia Turzii (Liga 4) a anunțat transferul unui jucător care a evoluat pentru Sticla Arieșul Turda, în Liga 3, în turul campionatului: Daniel Bria.

”Avem un nou transfer de succes pe jucatorul Bria Daniel, pe acesta cale ii uram mult succes si o evolutie extraordinara in tricoul Giallo-blu.

A facut junioratul U Cluj si a evoluat pt Sanatatea Cluj si Sticla Ariesul Turda in liga 3.”, au anunâat cei de la CSM Câmpia Turzii.

Daniel Bria a evoluat azi în primul său meci pentru CSM Câmpia Turzii, în amicalul cu Unirea Tritenii de Jos.

UPDATE:

Daniel Bria a evoluat timp de un sezon și jumătate pentru Arieșul Turda, încă din primul an în care turdenii au revenit în liga a treia.

„După cum știu și colegii, urmez studiile la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Orarul foarte încărcat nu îmi mai permitea să ajung la toate antrenamentele, iar acest lucru nu era fair-play față de colegii mei. Având în vedere că practic acest sport de când eram mic, nu am vrut să renunț definitiv la fotbal, așa că oferta primită din partea celor de la CSM Câmpia Turzii a venit într-un moment oportun.” a declarat Bria.

Acesta a vorbit și despre relația cu cei din conducere, dar și despre colegi: „Cu cei din conducerea clubului nu am avut niciodată probleme, de niciun fel. Am avut o relație bună și deschisă. Vreau să le mulțumesc pe această cale că mi-au înțeles situația. Vreau să le urez baftă foștilor colegi și sunt convins că vor termina printre echipele fruntașe acest retur de campionat.”

CSM Câmpia Turzii va evolua sâmbătă, pe terenul celor de la Arieșul Mihai Viteazu, în primul meci oficial din 2020.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator