fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

meci caritabil

Disputat pe parcursul intregii zilei de ieri in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, turneul caritabil de fotbal "MEMORIALUL LEGENDELOR" a fost castigat de formatia Sporting Turda, care in finala a trecut de cei de la 300 Motors Campia Turzii, in timp ce in finala mica, cei de la Beer Boys au castigat in fata formatiei ISCT 86.

La competie au participat 9 echipe: Sporting Turda, 300 Motors, Politia Potaissa Turda, Power Team, Kaufland Team, Beer Boys, ISCT 86, Squad Blocuri, ASDSPM.

La finalul turneului, la festivitate de premiere primele trei ocupante au primit cate o cupa, in timp ce organizatorii competitiei au mai acordat urmatoarele premii:

- cel mai bun portar: Botezan Marius

- cel mai bun jucator: Oltean Tudor

- cea mai fair-play echipa: Politia Campia Turzii

"MECIUL LEGENDELOR", punctul de atractie al turneului de la Campia Turzii!

Cel mai asteptat moment al turneului caritabil de fotbal organizat pentru al ajuta si sustine pe fostul arbitru divizionar si international dr. Dan Dragos Craciun, originar din Campia Turzii, care are nevoie urgent de o proteza dupa ce un picior i-a fost amputat in urma unei probleme grave de sanatate, a fost partida de fotbal disputata intre <<PRIETENII LUI DAN DRAGOS CRACIUN>>, echipa alcatuita din fosti jucatori ai Universitatii Cluj-Napoca si fostii jucatori ai ISCT-ului.

Cei prezenti in sala au putut urmari o partida foarte antrenanta in care am putut vedea la lucru jucatori care in urma cu cativa ani, incantau suporteri prezenti pe stadioanele unde evoluau.

In final cele doua echipe au cazut la "pace" si meciul s-a incheiat cu scorul de 6-6, dar cauza pentru care au jucat a fost una mult mai nobila decat ar fi insemnat rezultatul final intr-o partida care daca s-ar fi desfasurat intr-un cadru normal in urma cu cativa ani in urma, ar fi fost unul mult mai strans.

<<PRIETENII LUI DAN DRAGOS CRACIUN>> - ISCT   6-6

ISCT: Tibi Fekete, Gabriel Mocean, Ovidiu Stoica, Dorin Rosu, Ovidiu Pop, Aurel Matiu, Janos Kallai, Valentin Bogatean, Calin Campian.

PRIETENII LUI DAN DRAGOS CRACIUN: Calin Ciucur, Stelian Gherman, Valentin Sandru, Cosmin Vasaie, Dinu Gordan, Constantin Olariu, Ovidiu Maier, Ilie Lazar, Sofian Lazar.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate