fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

cadouri sticlaariesul

Conducerea clubului Sticla Arieșul Turda a organizat tradiționala încheiere a anului competițional, care coincide cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, ocazie cu care copiii și juniorii clubului au primit cadouri.

La eveniment au participat primarul Cristian Matei, membrii conducerii clubului (Gicu Tothăzan - președintele clubului, Adrian Sălăgean - reprezentantul Consiliului Local în cadrul clubului și alți oficiali), antrenorii grupelor de copii și juniori,  dar și componenții echipei de seniori, alături de antrenorul Costică Olariu.

Primarul Cristian Matei a spus că administrația locală va asigura condițiile necesare dezvoltării sportului, amintind de sala de sport la standarde internaționale care este în licitație, un campus sportiv (vestiare, hotel, parcări etc), baza sportivă de la CNMV lansată la CNI pentru licitație, un teren de joc pentru competiții oficiale, la care se adaugă și susținerea financiară pentru derularea participării clubului la competițiile în care este angrenat.

Costică Petruș, prezentatorul evenimentului, a punctat faptul că Sticla Arieșul Turda este al treilea club de fotbal, ca valoare, din județ, după campioana CFR Cluj și ”U” Cluj.

Micuții fotbaliști au primit cadourile chiar din partea membrilor echipei de seniori a clubului, care a încheiat turul campionatului cu rezultate destul de bune, în condițiile unei medii de vârstă destul de scăzute, la nivelul lotului de jucători.

Copiii și juniorii clubului au încheiat prima parte a sezonului cu rezultate bune. La Under 15 (juniori C), Sticla Arieșul Turda a terminat pe locul 1 în serie - cu 12 victorii din 13 meciuri disputate, la Under 13 (juniori D) Sticla Arieșul Turda a încheiat pe locul 12, la Under 11 (juniori E) este pe locul 1 în serie - câștigând toate meciurile, iar la juniori Under 19 și Under 17 (într-o competiție de nivel național - juniori republicani) se pregătesc viitorii fotbaliști, fiind înscriși în competiție copii cu circa 2 ani mai mici decât adversarii lor.

Dacă vreți să vizualizați galeria foto de la acest eveniment, dați click AICI.

Urmăriți mai jos un scurt videoreportaj de la acest eveniment:

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate