fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sport ct

Sportul din Câmpia Turzii este în pragul colapsului, după ce comisia care a analizat cererea depusă pentru a doua oară de CSM Câmpia Turzii, a respins-o!

Motivele invocate de către comisia de evaluare a proiectelor de puse pentru finanțări nerambursabile de la bugetul local sunt:

  • declarația de desemnare a reprezentantului clubului/asociației
  • anexa 1.6 semnată de luare la cunoștință a tipurilor de cheltuieli neeligibile
  • dovada existenței surselor proprii de finanțare (10% din suma solicitată de la bugetul local) sau oferite de sponsori (scrisori de intenție, contracte de sponsorizare, alte forme de sprijin financiar ferm din partea unor terți)
  • document financiar emis de către o instituție financiară bancară din care să rezulte deținerea celor 10% surse proprii de finanțare
  • bilanțul contabil al asociației, la data de 31.12.2018
  • certificat fiscal din care să rezulte că asociația nu are datorii la bugetul de stat

Aceasta a fost a doua sesiune pentru depunerea proiectelor de finanțare cu bani de la bugetul local, după ce în prima sesiune cererea depusă de CSM Câmpia Turzii avea aceleași lipsuri invocate. Practic, în lipsa finanțării, activitatea sportivă a CSM Câmpia Turzii va avea de suferit, cele mai afectate fiind echipele angrenate în competiții, respectiv echipa de volei masculin din prima ligă și echipa de fotbal cu activitate în Liga 4.

UPDATE:

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a făcut un comentariu-precizare: ”E vorba de faptul ca reprezentanții clubului nu au depus documentele necesare pe tru acordarea finanțării. Noi avem banii pregătiți și suntem cu toate plățile la zi. Dovada este faptul ca aceasta a fost a doua sesiune de finanțare și deja am demarat-o pe a treia. Dacă nici acum nu depun clubul își asuma responsabilitatea”.

document finantare

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator