marian morar
m install
nello construct

Turdeanca Cristina Pîrv și-a deschis la Cluj academie de volei

zamblau eugen

Luni, Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei a României, a deschis în mod oficial Academia de Volei Pirv11. Evenimentul a debutat în cadrul Sălii „Vasile Geleriu” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Parcul Babeș). 

Academia de Volei  își propune să caute tineri pasionați de sport care doresc să afle de la cei mai buni tainele celui mai elegant sport de echipă și de ce nu, chiar să găsească noul 11 al României.

Academia se numește Pîrv11, deoarece acesta a fost numărul pe care l-a purtat mereu pe tricou, indiferent de campionatul în care a evoluat de-a lungul timpului.  

Şedinţele de pregătire se vor desfăşura la Cluj-Napoca, dar şi la Turda, unde Cristina Pîrv a pus bazele unei echipe de senioare care va evolua în eşalonul secund al voleiului românesc.

La evenimentul de lansare au participat autoritățile locale turdene, reprezentate de primarul Cristian Matei, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport a UBB, Leon Gomboș, primul profesor al Cristinei Pîrv, Alexandru Lazăr, precum și familia acesteia, părinții, cei doi copii, apropiați, prieteni, susținători, echipa de volei feminin a lui „U” Cluj, echipa de Volei Turda și mulți iubitori ai voleiului.

 

Foto/ sportulclujean.ro

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2