m install
petlinii
nello construct

Fotbal: Joc „școală” între seniori și juniori la Arieșul Turda

floris

Antrenorul formației Arieșul Turda, a organizat un joc „test” între formația de seniori și cea de juniori ale clubului turdean.

 

Constantin Olariu a continuat „experimentele” încercând să găsească cea mai bună formulă în vederea primului meci oficial, care este programat pe 1 august.

Partea proastă a jocului de astăzi a fost accidentarea destul de gravă a portarului Ursu, care a părăsit terenul de joc după aproximativ 30 de minute, în urma unei lovituri la un picior.

Următorul meci amical al formației turdene este programat miercuri, la Bistrița. Cel mai probabil, meciul va avea loc de la ora 17:00, pe stadionul „Jean Pădureanu” din Bistrița. Cele două echipe au șanse mari să facă parte din aceeași serie în liga a treia, Federația Română de Fotbal urmând să anunțe componența seriilor ligii a treia în luna august.

Până acum, Arieșul Turda a evoluat în două partide amicale, având o victorie (2-0 cu Arieșul Mihai Viteazu) și o înfrângere (0-2 cu Universitatea II Cluj Napoca).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: