marian morar
m install
nello construct

SESO pierde la Cisnădie primul loc în clasament

zamblau eugen

Echipa din Câmpia Turzii a pierdut astăzi la Cisnădie cu scorul de 1-0, dar mai important a cedat primul loc în clasament. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 85 de Câmpeanu, dar trebuie menţionat că SESO a jucat din minutul 30 cu un om mai puţin pe teren.

Bucur a văzut cartonaşul roşu după o jumătate de oră de joc, la un duel aerian la care el a fost cel lovit. „Centralul a lăsat jocul să continue, dar tuşierul de la prima linie a semnalizat o infracţiune numai de el văzută şi la indicaţiile sale Bucur a fost eliminat”, a comentat antrenorul secund al lui SESO, Vali Şandru.

Chiar şi în inferioritate numerică, echipa din Câmpia Turzii a dominat jocul şi a avut ocazii mai clare, asta chiar şi după marcarea golului de către gazde. În minutul 90, Mitrea şi Tarcea au ratat incredibil şi trupa lui Marius Popescu continuă un sezon de primăvară mai degrabă dezamăgitor.

Situaţia nu este însă una disperată. Noul lider, FC Maramureş Universitar Baia Mare nu are drept de promovare şi distanţa faţă de a treia clasată este de 9 puncte. Şi totuşi, trăim în România şi deciziile s-ar putea schimba în orice moment.

Marius Popescu a folosit echipa: Curileac – Bucur, Mitrea, Tarcea, Kelemen (35 Chişu) – Matiş, Văscan, Grigoroşcuţă, Moţet – Sancira, Fertea.

Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul actualizat le puteţi vedea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2