fbpx

Icon Scrie un comentariu

eveniment caritabil ct

Dorința de a ajuta este atât de mare încât primarul Dorin Lojigan a transmis că ”nici ploaia nu ne poate opri”. Evenimentul caritabil, pentru sprijinirea unei mămici din Câmpia Turzii să-și recapete auzul, a debutat la ora 14.00 și a dura până în jurul orei 20.00. Sunteți așteptați să faceți parte din acest eveniment și să contribuiți, mai mult sau mai puțin direct, la cauza pentru care a fost organizat.

”Astfel de evenimente precum cel de azi au loc constant în municipiul Câmpia Turzii. Si pot da cateva exemple: Folk pt Viata, Împreună pentru Rareș Andrei, Joacă pentru Sănătate, Împreună pentru Sabrina și Tiberiu, campanii ample de donare de sânge, investiții voluntare în secția de pediatrie etc.

Administrația locală din Câmpia Turzii are norocul și privilegiul de a avea alături oameni frumoși, oameni demni, altruiști și empatici, care actionează și reacționează la povestea de viață a celor mai puțin norocoși. Oameni și ONG uri care nu rămân indiferenți la suferințele celor din jur. Si de fiecare dată, întreaga comunitate se solidarizează și ne este alături tuturor.

Aici se încadrează și evenimentul de azi, pentru Ramona Deac, o tânără mămică, care și-a pierdut auzul la vârstă fragedă și care își dorește doar atât: să își audă micuțul spunându-i “mama”. Mulțumesc oamenilor frumoși și demni care s-au implicat azi în organizarea acestui eveniment: Marta si asociatia Slowfood, colegilor de la serviciul cultura, bucătarilor noștri și sponsorilor care ne sunt alături. Ramonei ii doresc doar atât: în cel mai scurt timp să își audă copilul strigand-o. 

Vă așteptăm pe toți în Piața Tricolorului, începând cu ora 14.00.”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

fotografie TurdaNews

Povestea Ramonei

Ramona este o tânără de 30 de ani, din Câmpia Turzii, care în urmă cu 20 de ani și-a pierdut auzul, după o meningită. Dar viața a continuat, iar Ramona a demonstrat că are multe de oferit. Între timp, s-a căsătorit și are un băiețel, de 1 an. Chiar dacă recăpătarea auzului nu a fost neapărat o prioritate, nașterea copilului i-au reaprins, mai arzător ca niciodată, dorința de a auzi. Pentru că vrea să audă gânguritul propriului copil!

Pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru, al fiecăruia dintre cei care pot contribui cu un mic sprijin, care în cele din urmă se poate dovedi unul imens!

”De la varsta de 10 ani, in urma unei forme grave de meningita, Ramona a ramas fara auz (acum are 30 de ani). Dupa numeroase tratamente si o interventie chirurgicala nereusita, ultima sansa de a-si recapata auzul este o operatie de implant cohlear care se poate efectua la o clinica privata din Austria. Costul interventiei este de 35.000E pentru o ureche. Interventia nu a fost o prioritate pana la aparitia fiului Ramonei in varsta de 1 an, dar dorinta de a auzi este acum mai mare ca oricand”, se menționează pe pagina de donații inițiată de Irina Costea - Together for Ramona, pe siteul GoGetFunding.

Ceea ce dumneavoastră credeți că este puțin (2-3 Euro) lângă alți 2-3 Euro pot schimba o viața și împlinii un vis.

Distribuie și tu mesajul, ca să ajungă la cât mai mulți și să putem ajuta astfel acest demers!

Până acum s-au adunat peste 12.300 de euro, din totalul sumei de 35.000 de euro care este necesară operației.

Conturile în care se pot vira donații sunt:

RO14 BTRL 0510 1201 E701 60XX Lei

RO56 BTRL EURC RT00 E701 6001 Euro

Deac Ramona Nicoleta

De asemenea, puteți face donații și online:

Explore GoGetFunding & their blog

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator