fbpx

BANNER vezeteu

2 Comentarii

edu elite 10iulie

ajutor onaca

În urma tragediei din 16 august 2019, din care a decedat tânărul turdean Pedro Onacă, au rămas 4 copilași orfani de tată, care era susținător de familie. Familia îndoliată locuiește într-o casă pe strada Petru Maior, pe care Pedro cu mult efort și muncă a construit-o.

 

Acum au rămas lucruri neterminate, pe care el nu le mai poate îndeplini pentru copilașii și nevasta lui.

”Noi, un grup de prieteni, ne-am adunat pentru a strânge bani pentru branșamentul la rețeaua de gaz. Cu ajutorul domnului Rusu Vasile pentru proiect și a doamnei Aniko Reti pentru aprobare s-a reușit instalația de gaz până în casă”, spune inițiatoarea acestui demers. Au pus mână de la mână, au pus și umărul la lucrările necesare... Din nefericire, banii adunați nu au fost suficienți.

”Acum cerem sprijinul oamenilor cu suflet pentru a putea achiziționa centrala, caloriferele și fitingurile pentru a da o mână de ajutor mămicii Naomi Onacă”, este mesajul de ajutor pe care-l transmit cei care vor să ajute tânăra mămică, cu 4 copii, să beneficieze de căldură odată cu sosirea anotimpului rece.

Orice sprijin este binevenit! Puțin câte puțin, se poate aduna suma necesară ajutorării familiei îndurerate.

Cei care vor să ajute financiar în acest caz, o pot face în următoarele conturi, ambele deschise la Banca Transilvania, pe numele Onacă Noemi Kinga:

EUR: RO32BTRL05104201L32196XX

RON: RO57BTRL05101201L32196XX

Cei 4 copilași care așteaptă să se bucure de căldura căminului în care mama lor îi va crește în absența tatălui, plecat tragic dintre noi, vă mulțumesc din suflet!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate