fbpx
Scrie un comentariu

targ purici

În perioada 27-29 septembrie în incinta Colegiului Tehnic din Turda se va desfășura cea de-a doua ediție a Târgului de Purici.

 

Evenimentul este organizat de Lions Club Turda – Câmpia Turzii, în vederea strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor sale umanitare  în acest caz, colectarea de fonduri pentru echipament medical la Secția de oncologie a Spitalului Municipal Turda.

Donatorii sunt așteptați în data de 27 septembrie, vineri între orele 12-18 cu produse electronice, electrocasnice, articole sportive, jucării, scule electrice, unelte, calculatoare, telefoane, articole menaj, mobilă, haine etc.

“Târgul de Purici”, marcă ȋnregistrată de Lions Club Bistriţa, este un eveniment care s-a desfăşurat pentru prima dată în România la Bistriţa şi care a fost iniţiat prin colaborarea acestuia cu Lions Club SänktPolten din Austria, continuând apoi să se desfăşoare timp de patru ani consecutivi.

Lions Club Turda - Câmpia Turzii ȋşi propune organizarea acestui eveniment la Turda, din iniţiativa colaborării cu Lions Club Wieselburg, Austria.

Cei care doresc să se implice în evenimentul caritabil pot obține informații la telefon: 0740. 082.052, 0744. 647905 sau 0744. 393. 168.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator