fbpx

Icon Scrie un comentariu

lapte praf

Pe fondul lipsei de lapte praf care se distribuie beneficiarilor prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială Turda, un beneficiar a primit un mesaj, pe Messenger, de la contul SPAS Turda, prin care era anunțat că există lapte praf și poate să-l ridice.

 

”Am primit azi un mesaj de la Directia de Asistenta Sociala Turda in legatura cu laptele praf, mesaj pe Messenger. Cum ca ar fi lapte praf. Am fugit repede la medicul de familie, am facut reteta si am mers pe Eminescu sa scot laptele. Cand ajung acolo, surpriza: nu este lapte din iunie sau iulie! Am mers pe Dacia la asistenta, sa intreb cine gestioneaza contul de Facebook si o doamna de acolo mi-a zis ca dansa si directoarea, dar ea n-a intrat si nici directoarea cica”, ne-a transmis Andrei.

Precizăm că acest incident s-a produs pe fondul absenței laptelui praf, care nu se mai distribuie la Turda, situație despre care TurdaNews a scris.

Citește și:

Stocul de lapte praf s-a epuizat la Turda

În cele din urmă, tânărul turdean a aflat și motivul pentru care a fost pus pe drumuri, aiurea.

”S-a aflat pana la urma ca de fapt directoarea adjuncta a trimis mesajul in necunostinta de cauza. Cica e in concefiu si n-a stiut ca sa epuizat stocul. Si ma indoiesc ca respectiva directoare adjuncta are 2 luni de concediu de n-a stiut de stocul epuizat, mai degraba lipsa de interes si comunicare”, ne-a spus, dezamăgit, Andrei.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator