fbpx

Icon Scrie un comentariu

medici cert

Copiii din catunele izolate ale Muntilor Apuseni au fost sambata, 13 iulie, invitatii speciali ai Caravanei pediatrice, prima actiune organizata de Asociatia CERT-Transilvania in colaborare cu Caravana cu Medici, in cadrul proiectului MediCERT-Medicii din Munti.

 

78 de copii au beneficiat de consultatii si investigatii gratuite, oferite cu dedicatie si profesionalism de catre o echipa de 43 de voluntari studenti la medicina, medici rezidenti, medici specialisti si medici primari din cadrul Asociatiei Caravana cu Medici. Echipa de educatie medicala a organizat cursuri de prim ajutor atat pentru pitici cat si pentru parinti.

Micutii pacienti au pasit, rand pe rand, in cabinetele amenajate pe diferite specialitati, in incinta Scolii din Muntele Rece, iar la final, toti au fost rasplatiti pentru curajul lor cu jucarii si kit-uri de igiena dentara.

Multumim partenerilor care au contribuit la reusita acestei prime actiuni: Caravana cu Medici, Nişte Oameni si TDS, Big Belly Cluj, FizzSoundSystems, Primaria Maguri Racatau si Scoala Gimnaziala Muntele Rece.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator