fbpx

Icon Scrie un comentariu

medicert

Intelegem cat de important si totusi dificil este accesul la servicii medicale pentru persoanele care traiesc in zone izolate. De multe ori, dificultatea de a ajunge la medic, lipsa unui screening facut la timp si lipsa informatiilor pot face diferenta intre o viata sanatoasa si una dificila.

 

In luna martie Asociatia CERT-Transilvania , a achizitionat cu mari eforturi o ambulanta speciala. Este un autovehicul  4X4 care va duce sanatatea in munti, acolo unde medicilor le este greu sa ajunga si de unde bolnavilor le este greu sa coboare. Se doreste imbunatatirea calitatii vietii celor care nu pot, nu stiu sau nu isi permit sa acceseze servicii medicale. Suntem la un pas de a duce la indeplinire ceea ce pentru multi este doar un vis.

  • Sambata 13 iulie, CERT Transilvania va duce Caravana pediatrica in inima muntilor in prima actiune a amplului proiect de screening si preventie intitulat MediCERT-Medicii din munti. Alaturi de Caravana cu Medici, Niste Oameni, TDS si Big Belly, 34 de medici pe diferite specialitati, vor desfasura activitati de screening si preventie pentru copiii din Apuseni.

Este un prim eveniment dintr-o serie de actiuni in cadrul proiectului MediCERT – Medicii din munti.

 

Cu respect,

Asociatia CERT-Transilvania

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator