fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Concertul caritabil organizat vineri seara, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a adus în sufltele celor prezenţi un sentiment de împlinire şi bucurie, oferindu-le de asemenea ocazia de a dona o sumă oarecare pentru asociaţiile: Pro Assisto şi Asociaţia Terapie şi prietenie din Cluj Napoca.

 

Pentru efortul de pus de cei care au donat, organizatorii au adus pe scena Palatului Cultural Ionel Floaşiu trei nume mari ale folclorului românesc, după cum urmează: Cherecheş Corina, Popovici Adina şi Elisabeta Guzu. De asemenea, o voce inedită, cea a lui Turean Bogdan a adus o atmosferă sfântă, demnă de apropierea sărbătorilor de iarnă în sala aproape plină cu oameni şi mai ales copii care au avut parte de propriul lor moment pe scenă. 

În încercarea de a strânge o sumă cât mai mare pentru beneficiarii asociaţiilor, florăria Flowers by Lavinia Soporan a oferit 3 aranjamente decorative, prin licitaţie, cea mai mare sumă obţinută fiind de 250 lei/bucată. Printre câştigătorii licitaţiei se află şi primarul Dorin Nicolae Lojigan, care a donat suma de 150 de lei în schimbul unui aranjament floral.

Invitaţi de către prezentatorul evenimentului, Adrian Soporan, copiii au cântat un colind pentru ca mai apoi fiecare să primească câte o prăjitură din partea sponsorilor. Ei au fost aplaudaţi îndelung şi răsplătiţi cu mai multe cărţi de colorat pentru copii. 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate