fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Ca în fiecare an în preajma Crăciunului, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, sunt recompensate de municipalitatea turdeană.

 

Tradiția se păstrează și de această dată, astfel că Serviciul Public de Asistență Socială va organiza o ceremonie în acest sens, joi, 14 decembrie de la ora 9 în sala de ședințe a Primăriei Turda.

„ Toate persoanele care și-au depus cereri sunt rugate să se prezinte  la sediul Primăriei din P-ța 1 Decembrie 1918 nr. 28  începând cu orele 08.30, având asupra lor cartea de identitate.

Cuplurile care nu și-au depus cerere, dar care împlinesc 50 ani de la încheierea căsătoriei până la această dată, sunt așteptate pe str. Dacia nr. 1, până la data de 12.12.2017 orele 10.00  cu următoarele acte în original și copie: certificatul  de căsătorie, cartea de identitate a ambilor soți, precum și un certificat fiscal de la Serviciul Impozite și Taxe” transmite DIRECTOR GENERAL, Oana Monia Koti.

Ultima festivitate de acest gen a avut loc la Zilele Municipiului Turda, atunci 35 de perechi longevive au primit diplome, flori și bani din partea administrației locale, totul s-a încheiat cu un program artistic.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate