marian morar
m install
nello construct

Doar trei cazuri de COVID-19 mai sunt active la Tureni

zamblau eugen
floris

De la începutul lunii noiembrie a anului trecut, comuna Tureni s-a aflat în scenariul roșu, cu alte cuvinte s-au înregistrat peste trei cazuri/1.000 de locuitori de coronavirus.

La un moment dat rata a depășit cinci cazuri la mie, iar situația părea scăpată de sub control. Însă grație implicării administrației locale și a înțelegerii de care au dat dovadă locuitorii comunei legat de restricțiile impuse acum s-a ieșit din scenariul roșu, însă se cere în continuare precauție și respectarea tuturor regulilor sanitare.

Primărița Daniela Mănăilă spune că potrivit datelor furnizate de DSP Cluj, perioada cea mai grea pare să fi trecut, astăzi 21 ianuarie, pe raza comunei mai sunt doar trei cazuri de infectare cu COVID-19.

Stimați cetățeni, după mai multe săptămâni consecutive în care cazurile active de COVID-19 din comuna noastră păreau să ne coplesească, iată că – în urma informațiilor prezentate astăzi de Direcția de Sănătate Publică – putem să vă informăm faptul că perioada cea mai grea a infecțiilor cu SARS-CoV-2 pare să fi trecut.

 

Astăzi, 21 ianuarie 2021, pe teritoriul comunei Tureni mai avem doar 3 cazuri active de COVID-19. Astfel, rata de incidență a cazurilor cumulate pe ultimele 14 zile este de 1.36/1000 de locuitori”, este mesajul Danei Mănăilă, edilul comunei Tureni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

AdSense

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2