fbpx

 
 
Scrie un comentariu

giurgiu comunicat 1

Chiar daca pandemia nu inceteaza si traim vremuri grele, promisiunile fata de cetatenii comunei ,trebuie tinute pentru a imbunatati continuu nivelul de trai al tuturor. La Luna se continuă asfaltarea pe măsura 7.2.

Se toarnă stratul de uzură pe străzile pe care în vară s-a turnat ,,binderul”.Dacă vremea și pandemia ne va permite vom continua cu rigolele pe toate străzile cuprinse in acest proiect. Asa cum am spus-o si in campania electorala, voi fi mereu in teren alaturi de viceprimarul comunei pentru a supraveghea buna executie a lucrarilor contractate, nu numai in acest proiect.

Cu aceasta ocazie revin insistent cu rugamintea catre toti lunenii mei dragi, sa respectam cu totii toate masurile impuse de autoritati in vederea limitarii raspandirii virusului, si sa ne purtam de grija noua dar si apropiatilor nostri prin purtarea mastii, pastrarea distantarii, evitarea deplasarilor inutile si pastrarea cu sfintenie a unei igiene personale corespunzatoare ca lasfarsitul saptamanii sa putem renunta la scenariul rosu prin reducerea numarului de cazuri pozitive.

Tin sa multumesc inca o data cadrelor medicale din comuna noastra pentru tot efortul lor iar dumneavoastra cetatenilor sa va doresc multa intelepciune, bunatate, rabdare si multa multa sanatate!

Cu respect al dvs primar Aurel Giurgiu!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate