fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

triteni tractorrasturnat

Fostul candidat al PNL Tritenii de Jos, Emil Rusu, a atras atenția asupra faptului că starea drumurilor de exploatație agricolă sunt un adevărat pericol pentru viața utilizatorilor, dând ca exemplu remorca unui tractor răsturnată recent.

Va salut cu respect stimati cetateni ai comunei Tritenii de jos, alegerile au trecut si aproape ca avem: primar, viceprimar si consiliu local, dar din pacate problemele comunei si ale cetatenilor nu le mai rezolva nimeni.  

Inca din debutul pre-campaniei electorale am atras atentia asupra starii deplorabile a drumurilor de exploatatie agricola care atunci si mai ales acum in toiul recoltarii sunt adevarate Capcane care pun in pericol viata utilizatorilor. 

Am atras atentia asupra lor si in sedintele de consiliu, mi s-a spus ca deserventul de pe autogreder este in concediu. Am indemnat sa se inchirieze un autogreder , dar se pare ca firmele de casa care inchiriaza buldo-excavatoare, excavatoare, autoutilitare si personal primariei , nu dispun de asemenea utilaj asa ca... pauza.

Daca va uitati la comunele din jur, la Viisoara, Frata, Calarasi drumurile agricole, parte din ele sunt asfaltate deja pe fonduri europene, la noi nu a fost interes. Au fost mai interesante constructiile de monumente unele chiar neautorizate si pe terenuri neintabulate, au fost mai interesante cruci luminate pe dealuri sau alte cate si mai cate “maruntisuri” pe bani frumosi si impartiti frateste cu aceleasi firme de casa.

Dar totusi unde sunt utilajele primariei? Sunt in baza de receptie, buldoexcavatorul cara de zor piatra sparta din baza la “sefu” in curte, grederul o niveleaza si camionul umbla la ciubucuri dupa bunul plac al soferului.

Voi cetatenilor, sa va rastornati linistiti, ca situatia e sub control.

Apropo, de noul primar mai stie cineva?”, a spus Emil Rusu.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate