fbpx

BANNER vezeteu

7 Comentarii

caine impuscat

Aron Radu Cuc, un tânăr care locuiește în Ceanu Mare, îl acuză pe șeful de vânătoare din comună că i-a împușcat câinele, deși se afla pe terenul său! Ba mai mult, el susține că ar fi sunat la Poliție, iar polițistul i-ar fi spus că el e de vină, că n-a ținut câinele lângă el! ”Poliția e una cu ei!”, acuză tânărul.

”Uitați oameni buni ce face șeful de vânătoare de la noi din comuna TEOFIL CU DAN METEA mia împușcat un câine la 2-300 metri de oi. Am sunat la poliție și poliția mi-a zis că eu sunt de vina că n-am ținut câinele langa mine. Deși era pe proprietatea mea.

Mâine poimâine ne împușcă pe noi poliția e una cu ei.

Spuneți cei de făcut cu gunoaiele astea de oameni”, și-a manifestat revolta tânărul.

UPDATE, 7 iunie ora 13.30:

IPJ Cluj a anunțat că există un dosar de cercetare în acest caz.

”Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu, fiind desfașurate cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 privind protecția animalelor și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, conform prevederilor Codului penal.

În continuare sunt derulate investigații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale.”, a precizat IPJ Cluj.

Pe de altă parte, există informația că acel câine nu avea nici cip de identificare și nici jujeu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Belgu · 08:34 07.06.2020
  Dacă e câinele de la oi de ce nu are jujeu cum spune legea
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Irina · 05:51 11.06.2020
   ... era pe proprietatea ciobanului. Dacă în curte la tine vine unul și te împușcă, tu ești de vină că nu erai în baie (bucătărie) ?

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Suciu cristian · 14:59 10.06.2020
  Câinele se tine in curte/casa sau daca e liber cu jujeu
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Fara nume · 15:02 10.06.2020
  Nu are ca esti tu prost , legea spune sa amendezi si sa faci ce este corect daca nu are jujeu nu sa omori un anumal , BOULE .
 • Acest comentariu este nepublicat.
  itdr · 12:48 11.06.2020
  Scurt: incalcarea dreptului de proprietate (violare a proprietătii) -dacă ciobanul are acte oficiale, nu hârtii de mână, că este proprietar sau chirias- în formă gravă (era înarmat), uzul de armă de foc in zonă nepermisă si rele tratamente (ucidere) față de animale. Dar să presupunem că, după obicei, intre ciobani (care detin câini, unii fără jijeu, buni de prins/omorât puietul de vânat) si paznicii de vânătoare relațiile nu sunt tocmai cordiale. Tot cam asa pare că este si aici. Trebuia dat in primul rand avertisment, adresă la Poliție si punere in vederea ciobanului sa lege jijeu cainelui. Apoi urma, pe terenul de vânătoare (nu pe altundeva) aplicarea legii privind dăunătorii, deci si cainii fara jijeu. Iubesc animalele si regret orice ucidere a unui animal, dar si deținătorii sa aibe grija de ele. Si animalel campului (iepuri, pasari) au dreptul la viață. Iar, în această speță, se împacă ei....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vaciu sorin · 14:02 11.06.2020
  Belgu esti mana in mana cu sefu de vanatoare
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Nelu · 23:01 11.06.2020
  Casul și mielul e bune . Despre lege și protecția vinatului dao dracu de lege cotarlele ciobanilor să trăiască voi cheltuiți grămezi de bani pt.vinat că noi îl pradam gratis și mai și guitam după cotarle bolnave nevaccinate pline de boli . Hămesite de foame vai mama lor .
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator