fbpx

Icon Scrie un comentariu

dezinfectare Ceanu Mare nou

Primăria Ceanu Mare a realizat până acum două acțiuni de dezinfecție a străzilor de pe raza comunei.

Prima acțiune de stropire a străzilor cu hipoclorit de sodiu a avut loc pe 28 martie, iar astăzi, 3 aprilie s-a trecut la cea de-a doua acțiune de dezinfecție realizată de o firmă specializată și acreditată pentru acest tip de lucrări.

Primărița Liliana Moldovan a declarat în exclusivitatea pentru TurdaNews că pe raza comunei există 49 de persoane în izolare la domiciliu, 0 în carantină, înregistrându-se un singur caz de coronavirus la Bolduț.

Angajații serviciului de asistență socială din cadrul primăriei Ceanu Mare se ocupă de persoanele vârstnice și de cele cu nevoi speciale, pe raza comunei sunt doar șase astfel de cazuri, restul au aparținători sau sunt ajutați chiar de către vecini pentru aprovizionarea cu alimente și medicamente.

Majoritatea au înțeles perioada dificilă prin care trecem și respectă măsurile de izolare la domiciliu și cele impuse de ordonanțele militare, unde au fost probleme am ales să discutăm cu ei și s-a rezolvat. Știm toți că este în beneficiul nostru să respectăm regulile impuse de autorități, Multă sănătate tuturor locuitorilor comunei Ceanu Mare!” transmite primarul Liliana Moldovan.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator