marian morar
m install
nello construct

La 3 ani de mandat primărița Liliana Moldovan și-a îndeplinit deja toate obiectivele promise în campania electorală (Video)

zamblau eugen

Debutul anului 2020 a venit și cu un bilanț al activității primarului de la Ceanu Mare, Liliana Moldovan.

Edilul a acordat un interviu în exclusivitate pentru TurdaNews în care a vorbit despre realizările de până acum dar și despre viitoarele proiecte.

Liliana Moldovan a explicat că deja la trei ani de mandat și-a îndeplinit toate obiectivele promise în campania electorală.

Printre acestea se numără realizarea unui proiect pentru introducerea apei și a canalizării în comună, reabilitarea și pietruierea drumurilor de hotar, introducerea rețelei de apă potabilă în satele Iacobeni și Boian, reîncadarea comunei în „zonă defavorizată” în legătură cu plățile APIA, nu în ultimul rând atragerea de cadre didactice în comună.

Pot să vă spun că ceea ce mi-am propus am și realizat. Am finalizat așa cum am promis, apa în satele Iacobeni și Boian, mai mult am introdus apa și în satul Valea lui Cati. S-au modernizat drumuri prin asfaltare la Ceanu Mare, Boian, Bolduț, unde a fost definitivat și podul peste Valea Largă.

 

Toate drumurile de hotar au fost pietruite, s-au realizat și șanțuri cu această ocazie. S-au reabilitat o serie de clădiri administrative cum sunt: Școala de la Moară, sala de sport din Boian, clădirea fostei școli din Dosul Napului, etc. Școala de la Bolduț spre exemplu a beneficiat de reabilitarea în totalitate a acoperișului. Terenul sintetic de la Ceanu Mare a fost și el reabilitat, nu în ultimul rând s-au realizat întăbulări ale clădirilor administrative, s-a continuat și cadastrarea comunei, s-au întocmit o serie de titluri de proprietate, nu a fost neglijat nici iluminatul public. Acesta a fost extins la Iacobeni, Dosul Napului, Ciurgău, Ceanu Mare….” explică primarul comunei.

S-a mai reabilitat și pietruit drumul din satul Fânațe. Cu această ocazie au fost înlocuite 27 de poduri.

Tot în acest interval de timp, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru canalizarea din satul Ceanu Mare, prin programul PNDL.

Urmează demararea lucrărilor la construirea centrului medical, tot prin fonduri guvernamentale, este posibil ca în acest an, obiectivul să devină funcțional.

Capela din Ceanu Mare va fi finalizată în primăvara acestui an.

Ca obiective noi, administrația condusă de Liliana Moldovan se va axa pe atragerea fondurilor, modernizări de drumuri prin asfaltare.

Se dorește introducerea apei în satul Bolduț, proiectul este în curs de licitație, dar și introducerea apei la Hodăi Boian. Vor continua și lucrările de întăbulare, respectiv cadastrare a terenurilor agricole din extravilan.

Prin GAL, sunt două proiecte declarate eligible, este vorba despre dotarea primăriei Ceanu Mare cu 15 calculatoare performante și achiziția unui utilaj agricol – tractor cu remorcă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2