fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

liliana moldovan explicații

Locuitorii din Ceanu Mare vor avea în curând și canalizare, astăzi a avut loc predarea amplasamentului, iar primarul Liliana Moldovan a dat ordinul de începere a lucrărilor.

 

Canalizarea este realizată prin PNDL 2, având ca termen de finalizare 24 de luni, astăzi s-a făcut predarea de amplasament pentru canalizare și stație de epurare la Ceanu Mare. Pe 6 septembrie am încheiat lucrările la proiectul de alimentare cu apă Valea lui Cati și au fost înlăturate efectele calamităților pe DC 66 în satul Fânațe. Tot vineri au început și lucrările la centrul medical, respectiv dispensarul din comună” explică primarul Liliana Moldovan.

În același context au fost depuse două proiecte pe FDI, modernizare drumuri și alimentare cu apă la Bolduț, acesta din urmă în valoare de 1,7 milioane de lei, pentru ambele existând șanse de finanțare.

De asemenea pe GAL, se dorește achiziția unui tractor cu tocător și remorcă, dar și dotarea primăriei din Ceanu Mare cu 7 calculatoare cu sistem wireless.

Au fost realizate și investițiile în școli, spre exemplu la grădinița din Boian o sală de clasă a fost complet renovată.

Cu salubritatea se poate spune că am intrat în normal de când se ocupă firma din Harghita de colectare. Am început și noi colectarea selectivă, s-au distribuit sacii pe categorii, dacă nu se vor ține cont de reguli vor crește tarifele la salubritate...se colectează o cantitate enormă de deșeuri, cam 34 de tone pentru care plătim 28.000 de lei de la bugetul local, suma este foarte mare….” explică edilul.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate