fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ust cornesti

Echipa de fotbal Uniți sub Tricolor Cornești, care activează în Liga 5, se aflî într-un conflict cu conducerea Primăriei și cu consilierii locali ai comunei Mihai Viteazu, pe care-i acuză că nu se țin de promisiune și nu le rezolvă problema cu terenul de joc, având și ei dreptul să beneficieze de terenul din Mihai Viteazu.

 

Iată mai jos comunicatul celor de la clubul Uniți sub Tricolor Cornești:

„În atenția conducerii și a consilierilor Primaria Mihai Viteazu.

Domnilor în data de 23.08.2019 la ședința de consiliu la care au fost prezenți o parte din jucătorii acestei echipe, locuitori ai acestei comune, ați venit cu ideea de a stabili o ședință cu conducerea echipei pentru a rezolva această problemă: ”consilierii au stabilit o întâlnire cu conducerea UST peste 2 săptămâni, ședința specială pentru a rezolva problema clubului din Cornești.”

Au trecut 2 săptămâni și nu ați făcut nimic, începem să credem că acestă “ședință” a fost doar o cale de a scăpa de noi, o minciună prin care ați dorit sa ne închideți gura la ședința. Am așteptat 2 săptămâni să veniți din Croația, din “vacanță” ați venit de o săptămână și tot nu se face nimic, am așteptat din luna Mai, când ați promis ceva, au trecut 5 luni si acele promisiuni au devenit minciuni, ați dat vina pe noi că nu am procedat corect…cererea este depusă!

Acum după două săptămâni pe această cale venim cu următoare întrebare: CÂND VA AVEA LOC ACEASTĂ ȘEDINȚĂ?

Dacă trebuie venim din nou în Primărie pentru a stabili data și ora, sau poate ne va ajuta domnul IOAN AUREL CHERECHEŞ, poate domnul va găsi puțin timp liber în agenda Primariei Mihai Viteazu.

Așteptăm un răspuns care trebuia să îl primim mult mai repede!

Totodată dorim să-i răspundem domnului viceprimar care în data de 23.08.2019 a avut următoarea declarație:

„Când ați venit în luna mai, voi nu aveați activitate. Referitor la teren, nu a zis nimeni să nu jucați meciurile acolo dar să vă puneți de acord cu echipa nr 1. Arieșul Mihai Viteazu. Antrenamentele să le faceți pe terenul din Cornești și în spatele terenul de aici. A venit o solicitare de la cei care au făcut terenul că nu o să mai răspundă de calitatea terenului”.

Ok, în primul rând în luna mai când am venit la dumneavoastră noi participam în campionatul teritorial liga a V a zona Campia Turzii, evident că nu știați asta, deoarece nu vă pasă de cei 20 de băieți din comună care fac parte din echipă.

În al doilea rând referitor la terenul de fotbal, pentru care plătim fiecare antrenament si fiecare meci, și cu toate că plătim taxă de închiriere au fost meciuri la care trebuia să cumpărăm vopsea pentru a trasa terenul, sau se dorea ca noi să cumpărăm plase pentru porți, prin urmare de ce mai plătim taxă? Și ce se întâmplă cu aceea taxă? … să facem antrenamentele pe terenul din Cornești? Domnul Viceprimar, pe care teren din Cornești, ce ați facut acolo nu se poate numi teren de fotbal, și da “aveti dreptate” noi care facem un antrenament pe săptămână și jucăm 2 meciuri pe lună, NOI STRICĂM TERENUL.

Vă mulțumim!”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate