fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

dana manaila T

În aceste zile, Prefectul Ioan-Aurel Cherecheș a participat la ședința lunară a Colegiului Prefectural al județului Cluj.

 

Ședința a avut ca tematică informarea privind situația autorizării unităților de învățământ din județul Cluj în perspectiva începerii noului an școlar 2019-2020.

Totodată, au fost prezentate și aspecte privind programul pentru școli al României pentru anul școlar 2018-2020 (programul "lapte - corn - măr").

La eveniment a fost prezentă și Dana Mănăilă, primărița din Tureni care a adus în discuție o problemă cu care se confruntă la început de an școlar.

Este vorba despre neautorizarea unor unități de învățământ din comună pe motiv că la toaletă nu există apă potabilă!

Este o aberație, copiii nu beau apă de acolo ci direct de la dozatoare, nu există pericol de îmbolnăvire! Am discutat și cu cei de la DSP, le-am spus că avem toate dotările, punctele sanitare sunt curate și la standarde moderne, singurul aspect pe care l-au găsit a fost cel legat de apa de la toaletă care nu e potabilă!....am discutat și cu domnul Prefect și s-a înțeles situația, în cele din urmă am obținut o autorizare parțială, care este valabilă până când se va rezolva situația cu apa” declară pentru TurdaNews, Dana Mănăilă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator