fbpx

Icon 2 Comentarii

dana manaila cupa

Cea mai mare realizare a actualei administrații locale din Tureni este asfaltarea unor artere importante din comună.

Primărița, Elena Daniela Mănăila a declarat că în comuna Tureni există 48 de km de drumuri și străzi, dintre care undeva la 37 de km sunt asfaltați la ora actuală.

Potrivit acesteia, în cursul lunii iulie, la Tureni a avut loc recepția mai multor drumuri din comună, în prezența reprezentanților statului. Dintre cei 8 km de drumuri recent dați în folosință și realizați pe fonduri europene, 2 km sunt în satul Micești, iar restul, de 6 în satul Tureni.

„Asfaltarea s-a făcut pe măsura 7.2, am și onorat facturile de pe ambele lucrări suntem cu plata la zi, dar este pentru prima dată când în contul primăriei la secțiunea de dezvoltare suntem pe ZERO lei. Am plătit TVA-ul pentru lucrările pe Măsura 7.2 și la Comșești la fel și am ajuns la limită cu banii de la buget așa că va trebui să fim mai chibzuiți cu cheltuielile…ne bucurăm în schimb că în 2019 în comuna Tureni s-au realizat 10 km. de asfalt!” spune Dana Mănăilă.

Edilul a mai declarat că acesta este principalul motiv pentru care în acest an zilele comunei nu vor avea loc!

În altă ordine de idei, pentru mansardarea școlii din Tureni se vor realoca fondurile, acestea vor merge spre un alt obiectiv, respectiv realizarea unui parc în zona Văii Racilor, în vecinătatea podului. Sala de sport va fi relicitată pentru a 4-a oară din lipsă de ofertanți.

Elevii din Tureni, echipa de dansuri populare, chiar dacă sunt în vacanță, au participat în aceste zile la un festival internațional de folclor din Bulgaria de unde s-au întors cu un premiu important.

Alți 50 de elevi, cu spijinul Consiliului Județean Cluj, au plecat într-o excursie pe Transfăgărășan chiar în cursul zilei de astăzi.

Având în vedere deschiderea noului an școlar, administrația locală a comunei Tureni a investit și în acest an fonduri importante astfel încât elevii să beneficieze de toate condițiile pentru a urma cursurile la standarde de calitate.

Vezi mai jos interviul integral:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 18:34 28.08.2019
    Mai bine dwcat la Turda, bravo! Pe doamna Manaila nu am văzut-o lăudându-se cu ce va face, o vad acum ca se lauda cu CE A FĂCUT!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    paul cosma · 19:15 02.10.2019
    Felicitari doamna primar! Asteptam interviul de la darea in functiune a statiei de epurare!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator