fbpx

Icon Scrie un comentariu

joc Urca

Astăzi, locuitorii din Urca au celebrat 730 de ani de atestare documentară a localității, ocazie cu care s-a organizat o nouă ediție a tradiționalei manifestări „Jocul la șură”.

 

După primirea invitaților de la ora 10 a urmat slujba religioasă și un parastas în memoria Eroilor Neamului, parada portului popular, masă festivă și un program folcloric.

Spectacolul folcloric a fost realizat cu participarea: Formației de Dansuri Tradiționale din Urca, a Formației de dansuri Frata, Formației de dansuri din Mociu și a formațiilor folclorice din satul Ratuș, Raionul Criuleni- Republica Moldova dar și a formației condusă de prof. Nelu Gabor.

Evenimentul a beneficiat de prezența Prefectului de Cluj, Aurel Cherecheș și a deputatului Horia Nasra, dar și a unor consilieri locali și județeni din Câmpia Turzii.

Primarul Ioan Roman a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews că în luna septembrie, timp de două zile vor avea loc zilele comunei Viișoara. Mai exact în perioada 7-8 septembrie , viișorenii vor avea parte de o serie de surprize cum ar fi organizarea zilelor recoltei, inaugurarea târgului expozițional și darea în folosință a unui nou corp de școală dotat la cele mai înalte standarde de învățământ.

vipuri Urca

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator