fbpx

Icon Scrie un comentariu

joc sură Urca 1

Evenimentul ajuns la cea de-a 27 ediție este organizat de Primăria, Consiliul Local și Căminul Cultural al comunei Viișoara. Activitatea concide cu ocazia împlinirii a 730 de ani de atestare documentară a localității Urca.

 

După primirea invitaților de la ora 10 debutează slujba religioasă, urmată de un parastas în memoria Eroilor Neamului, parada portului popular, masă festivă și un program folcloric.

Spectacolul folcloric este unul complex și debutează de la ora 19 la Căminul Cultural din localitate cu participarea: Formației de Dansuri Tradiționale din Urca, a Formației de dansuri Frata, Formației de dansuri din Mociu și a formațiilor folclorice din satul Ratuș, Raionul Criuleni- Republica Moldova.

Programul folcloric și implicit audiența va beneficia de participarea extraordinară a a formației condusă de prof. Nelu Gabor.

Ca o informație de ultim moment, primarul Ioan Roman declară că în acest an programul folcloric se va desfășura pe terenul de sport de la Urca și nu la Căminul Cultural, ca până acum. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator