fbpx

Scrie un comentariu

Portalul TurdaNews a dat în premieră informaţia că un blog din Turda a câştigat una dintre secţiunile concursului de specialitate, RoBloFest, care a avut loc aseară la Bucureşti. Câştigător la secţiunea "Blog de Muzică", blogul BlackSheepSound.ro s-a clasat pe locul 3 la secţiunea "Blog colectiv" şi pe locul 5 la secţiunea "Blog popular".

 

Cine este misteriosul turdean care se află în spatele acestui blog? Un tânăr de 22 de ani! TurdaNews vă face cunoştinţă cu cel care a pornit un proiect ce a cucerit România.

 

Darius Beldean a împlinit 22 de ani chiar cu o zi înainte de a primi marele premiu. "A fost cel mai frumos cadou primit de ziua mea", spune Darius. Început în urmă cu 3 ani, pe o platformă blogspot, blogul a fost mutat pe un domeniu .ro în anul 2009.

 

"La început a fost un blog personal iar în 2009 am zis să facem ceva mai serios şi mai pro. L-am mutat pe domeniu .ro şi am mai luat câţiva oameni în echipă. Momentan echipa este formată din: subsemnatu,l Dărămuş Ovidiu (Sibiu), Alex Bratu (Bucureşti), Sandra Nistor (Bucureşti), Kashim (Bucureşti). Mai avem câţiva colaboratori ocazionali", explică Darius Beldean.

 

Absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din Turda, Darius este în prezent student în Cluj Napoca. "Îmi doresc să continui ce am început şi să ajungem mult mai sus cu blogul. Visez la multe chestii, dar nu îmi prea place să îmi fac planuri fixe. Vedem ce va fi. Eu zic că e o chestie destul de mare ca un blog de hip hop (având în vedere că hip hop-ul nu e la "modă", precum alte genuri muzicale) să câştige locul 1 la "blog de muzică" pe 2010", povesteşte tânărul turdean.

 

Normal, Darius Beldean este un pasionat de hip-hop, un gen muzical mai greu de înţeles, dar cu fani statornici. "Sunt pasionat de hip hop în general şi de aceea am început acest blog. Am şi câteva piese personale dar asta e doar ca hobby şi vreau să rămână aşa", explică Darius. TurdaNews vă oferă spre audiţie una dintre piesele sale, respectiv "Nu o las aşa".

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator